Personal

Lotta arbetar främst med bokslut men även med löpande bokföring och deklarationer. Hon har erfarenhet från arbete på en större redovisningsbyrå. Lotta har studerat ekonomi och spelat golf på college i USA. Därefter följde två år som professionell golfspelare i USA medan hon numer mest spelar sällskapsgolf. På vintern är den optimala aktiviteten och avkopplingen att åka till fjällen och åka slalom.
Epost: lotta.jonson@bdo.se

Maria är delägare och en erfaren auktoriserad redovisningskonsult som har varit anställd sedan 1996, med en tids uppehåll, då hon var ekonomiansvarig på ett säljföretag. Hon arbetar mest med bokslut och löpande redovisning. Fritiden ägnas främst åt familj och vänner. Den årliga Sälenresan är ett måste, tillsammans med andra skidresor under säsongen.
Epost: maria.andersson@bdo.se

Johan har arbetat på byrån sedan september 2005 då han slutförde sin magisterexamen i ekonomi. Han strävar efter att bli auktoriserad revisor. Johans arbete omfattar bokföring, bokslut, revision samt företagsanalys. Hans stora intresse på fritiden är idrott – då särskilt ishockey. Johan umgås självklart även med släkt och vänner.
Epost: johan.axelsson@bdo.se

Helena är VD och delägare med snart 30 års erfarenhet inom revisionsbranschen och arbetar främst med revision och konsultation. Helena har varit anställd på LHA Revision AB sedan 1995 och är auktoriserad revisor sedan januari 1997. Hon har också erfarenhet från en rikstäckande revisionsbyrå där hon bl a aktivt deltog i externt och internt utbildningsarbete. När Helena inte ägnar sig åt familjen ser hon till att motionera.
Epost: helena.andersson@bdo.se

Serdar har en magisterexamen i ekonomi från Ryssland med inriktning mot investering & finansiering. Med sin magisterexamen i ekonomi siktar han på att bli diplomerad redovisningskonsult. Han har erfarenhet från bank i både Ryssland och Turkmenistan och från valutabörsen i Moskva. Serdars bankerfarenhet avser framförallt kreditgivning och kreditbedömning. Serdar är anställd på LHA Revision AB sedan december 2006 och arbetar med allt från bokföring och bokslut till företagsanalys. Fritiden är full av intressen inom så vitt skilda områden som sport och filateli.
Epost: serdar.yklymov@bdo.se

Åsa har lång erfarenhet från bankbranschen. Efter kandidatexamen i ekonomi 2005 började hon på en mindre redovisningsbyrå för att sedan börja på LHA Revision AB, juli 2008. Åsa har erfarenhet av flera olika branscher och arbetar idag med redovisning, bokslut och deklarationer. Fritiden ägnas främst åt familjen och dess intressen ridning, fotboll och innebandy.
Epost: asa.forsmark@bdo.se

Lars är också delägare och auktoriserad revisor sedan 2001. Han fokuserar på revision och konsultation. 1994-2000 arbetade han på en större rikstäckande revisionsbyrå med både revision och rådgivning i både små och medelstora företag samt med granskning av marknadsnoterade bolag. Lars är vår marknads- och revisionsansvarige. Fritiden ägnas åt familjen och stugan vid Indalsälven.
Epost: lars.lidgren@bdo.se

Hanna arbetar på LHA Revision AB sedan 2011 och är anställd som redovisningskonsult. Innan Hanna började på LHA Revision AB läste hon ekonomi vid Mälardalens Högskola och har en ekonomie magisterexamen. Hanna arbetar med löpande redovisning, upprättar bokslut och deklarationer för kunders räkning. Större delen av fritiden ägnas åt att vara lagledare i Rönnby IBK. Finns tid över plockar Hanna gärna svamp, åker båt i skärgården och umgås med familj och vänner.
Epost: hanna.pettersson@bdo.se

Malin arbetar på LHA Revision AB sedan 2011 och är anställd som redovisningskonsult och IT-ansvarig. Hon har tidigare erfarenhet från olika branscher, bland annat några år i bankvärlden och några säsonger som skid- & snowboardinstruktör i Sälen. Våren 2009 tog Malin kandidatexamen i ekonomi vid Mälardalens Högskola och arbetar nu mestadels med löpande redovisning och bokslut. På fritiden spenderar hon mycket tid i skidbackarna och umgås med familj och vänner.
Epost: malin.eriksson@bdo.se

Carsten arbetar främst med revision, rådgivning, kvalificerade redovisningsfrågor och företagsanalyser. Han har varit anställd sedan 2011 men har varit verksam i revisionsbranschen i tio år . Dess för innan studerade han fyra år på revisorsprogrammet vid högskolan i Kristianstad. Han har även arbetat som systemförvaltare/programmerare på ett internationellt företag och även haft en egen redovisningsbyrå under en tid. Carsten är en småländsk livsnjutare som på fritiden förutom att intressera sig för ekonomiska och psykologiska frågor, njuter med familjen av hemmalagad mat, thriller- och komedifilm, cigarr, poker, hårdrock, sol och solnedgångar.
Epost: carsten.jonson@bdo.se

Patrik arbetar på LHA Revision AB sedan 2012 och är anställd som redovisningskonsult. Han har tidigare erfarenhet från både större och mindre redovisningsbyråer. Patrik arbetar med löpande redovisning, bokslut och deklarationer. Större delen av fritiden ägnas åt familj och barn men även idrott och träning utgör en stor del. Patrik var under många år aktiv ishockeyspelare med bland annat Västerås HC, Västerås HK och Nice Hockey i Frankrike som klubbadresser. Numera är hockeyklubborna dock utbytta mot golfklubbor som används så ofta det går.
Epost: patrik.akerlund@bdo.se

Lotta arbetar främst med företagets administration men även med löpande bokföring och ärenden till Bolagsverket. Hon är anställd hos LHA Revision AB sedan januari 2012 men har tidigare haft samma arbetsuppgifter hos andra byråer. Lotta ägnar helst fritiden åt att umgås med familj och vänner samt att engagera sig i dotterns olika idrottsaktiviteter. Även promenader med familjens hund och att läsa en bra bok är något hon uppskattar.
Epost: lotta.melin@bdo.se